Sortida: La Manresa Modernista ( visita guiada)

Arquitectura Modernista Manresana


Visitarem els edificis de estil modernista manresans, destacant la Biblioteca del Casino- obra de l'arquitecte manresà Ignasi Oms i Pons, la Casa Lluvià i els antics magatzems Can Jorba- obra projectada per Arnald Calvet.


Dia: Diumenge 11 d'octubre

Hora:11 mati

Durada:1 hora i 30 minuts

Lloc de Sortida: Oficina de Turisme ( Museu Comarcal) Via Sant Ignasi, núm. 40

Preu: 3 euros


Més informació al: 638.17.29.90

.

Activitats pel que resta del 2009

ACTIVITATS OCTUBRE NOVEMBRE I DESEMBRE

Aquesta es una relació de les sortides que estem preparant pel que resta del 2009, anirem publicant tota la informació sortida per sortida, però et facilitem totes les dates per si et vols anar reservant el dia...

11 d’octubre: Visita Guiada a la Manresa modernista
1 de novembre: Sortida boletaire
28 de novembre: (Bages) Sortida al bosc, recollida de cireres d’arboç, desprès a Navarcles farem melmelada i licor de cireres i un bon dinar amb botifarres i com no també amb menú per a vegetarians.
24,25,26,27 de desembre: El Nadal català, aquest quatre dies llogarem una casa al Pirineu i celebrarem el nadal tradicional català, amb els típics menús nadalencs i diferents activitats, aquesta es una activitat reservada per a socis i col•laboradors habituals.

.

Nou curs de "XERREM"

Passat l’estiu comencen de nou les trobades dels grups de conversa en català, ens trobaràs tots els dissabtes a les 6 de la tarda, al casal la Fadulla, c/Verge de l’Alba núm.4 Manresa. (davant de l'INEM)
Per més informació pots trucar al telèfon: 620324547


.