Tossa de Mar


Acaba el curs escolar, arriben les vacances... Segur que estàs una mica cansat i que et ve de gust una mica de relax. Ara imagina't gaudint d'olor de la mar... Imagina com seria el paisatge... Segur que veus un paisatge marítim dibuixat de verd i blau... Només un somni? No! Aquest escenari és real i es diu Tossa de Mar. Aquest paradís està en la costa brava i a més de ser conegut per la bellesa de les seves platges, també n' és per ser l'única població fortificada de la costa catalana que conserva en gaire bé tot el seu perímetre les muralles medievals.Nosaltres volem anar al matí a visitar les muralles i el casc antic i després gaudir de tot la tarda a la platja. T'agradaria venir amb nosaltres? Confirma la teva assistència enviant un correu a veupropiabages@gmail.com .





Dia: 11 de juliol - diumenge
Sortides: 7:30 - Manresa - Estació d'autobusos.
8:00 - Terrassa - Estació d'autobusos.
8:30 - Barcelona - Estació d'autobusos de Fabra i Puig.
Preu: 12€ si no ets soci i 10€ si n'ets.
Pagament: Mitjançant ingrés al compte 2013 0225 64 0201045503 - Caixa Catalunya.


Hauràs de portar el teu esmorzar, dinar i aigua. Pensa en portar també una gorra i crema solar!
Les places son limitades, si us plau, confirma la teva assistència preferentment enviant un correu a veupropiabages@gmail.com o bé trucant al 938724930.
Tenim previst sortir de Tossa a les 6:00 de la tarda i fer el camí invers cap a Manresa ( Tossa de Mar-Barcelona-Terrassa-Manresa )