Pujada a la Pica d’Estats: (cim més alt del Principat de Catalunya)


El dissabte 7 i diumenge 8 d’agost fem una sortida al cim més alt de Catalunya. Si vols venir es imprescindible la participació prèvia a la sortida a la serra del cadi que fem el 18 de juliol (ens volem assegurar que tothom està en condicions físiques...)
Si vols venir t’has d’inscriure per correu i tot seguit et contestarem explicant-te tots els detalls de la sortida.
Dades tècniques:
1-Distància: 10 kilòmetres (20 anar i tornar)
2-Desnivell: (entre punt de partida i la Pica) 1.400 metres
3-Desnivell a superar: (sumant els descensos del camí) 2,100 metres
Data:
7 i 8 d'agost
Inscripcions a:
Veupropiabages@gmail.com
Material:
Et farem arribar una llista detallada amb tot allò que necessitaràs.
Nota: La sortida es gratuïta, no obstant això els participants col•laborarem econòmicament a pagar la benzina dels cotxes. També recordar que Veu Pròpia no ens fem responsables de res del que li pugui passar a cap dels participants (no estem federats com a muntanyistes, ni tenim cap assegurança) mai hem tingut cap incident a les sortides i som molt responsables, però una torçada de peu o una caiguda tonta sempre pot succeir, i per tant queda clar que cadascú participa a la sortida sota la seva responsabilitat.

Sortida a la Serra del Cadí


El diumenge 18 de juliol anirem a la Serra del Cadí per tal de pujar al Moixeró i així comprovar que tal esta la nostra condició física de cara a pujar la Pica d'estats a l'agost. Encara que no vulguis o no puguis venir després a la Pica ens pots acompanyar, la sortida es molt maca.

Descripció de la sortida: (pujada al pic de Moixeró -Serra del Cadi-)
Un pic baixet (2079) però amb un nivell a superar prou important per saber si estem preparats o no per a fer la pica. Podrem gaudir d’un meravellós paisatge prepirinenc i unes vistes paronímiques úniques de les comarques de la Cerdanya i el Berguedà.
Sortirem a les 7 del mati per arribar a Grèixer a les 9, esmorzarem i començarem la caminada, no donem hora de tornada ja que molts encara no ens coneixem i per tant no sabem dels nostres ritmes de caminar, tornarem a estar a casa a mitja tarda o al vespre, tot depenen de les nostres forces.
La primera part del recorregut passa per pistes o camins molt fàcils, fins gairebé arribar al refugi de Sant Jordi, en aquest punt si algú no es veu amb cor de continuar ens podrà esperar fins que tornem, la resta continuarem fins al pic del Moixeró per tornar a baixar pel mateix camí fins al refugi i finalment fins als cotxes.
Dades tècniques:
-Distància: 8 kilòmetres (16 anar i tornar)
-Desnivell: (entre punt de partida i el Moixeró) 1.100 metres
-Desnivell acumulat: 1.400 metres
Per fer la sortida es recomana portar:
Botes, roba adequada, gorra, bastons, crema solar, menjar, cantimplora, motxilla mitjana, ulleres de sol, impermeable,etc
Inscripcions:
Si vols venir nomes cal que ens enviïs un correu a: veupropiabages@gmail.com (dóna’ns un número de telèfon per contactar) i ja ens posarem en contacte amb tu pels detalls que resten.
Nota:
La sortida es gratuïta, no obstant això els participants col•laborarem econòmicament a pagar la benzina dels cotxes. També recordar que Veu Pròpia no ens fem responsables de res del que li pugui passar a cap dels participants (no estem federats com a muntanyistes, ni tenim cap assegurança) mai hem tingut cap incident a les sortides i som molt responsables, però una torçada de peu o una caiguda tonta sempre pot succeir, i per tant queda clar que cadascú participa a la sortida sota la seva responsabilitat.

SEGON SOPAR INTERCULTURAL

.



Com ja sabeu a Veu Pròpia Bages ens agrada repetir les bones experiències i per això volem rebre l’estiu una vegada mes amb un sopar ..... INTERCULTURAL
Aprofitant els excel•lents cuiners i cuineres que tenim a l’associació i la diversitat d’orígens tant gran, serà genial tastar una mica de tot el que es menja arreu del món, de moment ja tenim confirmats menjars de Indonèsia, Brasil, Mèxic, Marroc, Nicaragua, Geòrgia, Senegal i Catalunya...
Si algú mes vol cuinar benvingut serà !!!!!

Us hi esperem a totes i tots






Dia: Dissabte 12 de juny
Hora: 20:30
Lloc:
el de sempre (Navarcles, Plaça els Tres Pins)
Preu: Gratuït, però cal portar quelcom de menjar o beure.


Inscripcions:

Per venir cal reservar plaça a: veupropiabages@gmail.com les places son limitades i ens regirem per rigorós ordre d’inscripció.

Nota:
Si sou de fora de Manresa i no disposeu de transport teniu opció de quedar-vos a dormir (tenim lloc per a molta gent)