Pujada al Pedraforca



El proper diumenge 12 de setembre anirem a pujar el Pedraforca, Tots i totes sereu benvinguts i benvingudes, però recordeu que aquesta es una sortida d'alta muntanya (com el Moixerò i la Pica) i tot i que no cal conèixer cap tècnica especial de muntanyisme si que cal una molt bona condició física i un mínim de material com botes de muntanya, motxilla adequada etc...

Descripció de la sortida:
Una muntanya emblemàtica, el Pedraforca. Tenim previst arribar a les 9 del mati, esmorzarem i tot seguit ens posarem en marxa, un primer tram de no gaire pujada, seguit d'una molt forta pujada fins al cim, desprès una baixada igual de forta (per la tartera del pedra) fins arribar al refugi i poc desprès de nou als cotxes. Farem una ruta circular, es a dir pujarem per una banda i baixarem per l'altra. El recorregut teoriacament es de 4 hores (cal afegir el temps de les parades) així que hauríem d'estar de tornada a casa cap a les 4 de la tarda, però com que ja ens coneixem... podeu fer una previsió de tornar a ser a casa entre les 7 i les 10 del vespre... Tot dependrà com sempre del nostre ritme així que es tracta d'una sortida de tot un dia.
Pels que vareu venir al Moixerò dir-vos que aquesta sortida te la meitat de kilòmetres i un terç menys de desnivell, com veieu en principi més assequible, però val a dir que la pujada serà molt més continua i dreta (al igual que la baixada) i que en alguns trams caldrà grimpar per la roca i que la baixada serà per una tartera de mig kilòmetre, així que la dificultat tècnica es superior.

Dades tècniques:
Tipus de recorregut: circular
Kilòmetres: 8,50km
Altitud punt de sortida:1.530m.
Altitud màxima:2.497m.
Desnivell a superar:967m.
Dificultat: MItja-alta, cal fer algunes grimpades a la pujada i un fort descens per la tartera
Durada del recorregut: 4 hores (coneixent-nos podem preveure unes 7...)

Material:
El de sempre...Motxilla, menjar i aigua per un dia, roba per fred i per calor, impermeable, indispensable portar calçat adequat, millor si son botes fins als turmells (trobarem força pedra), es aconsellable dur bastons, ulleres de sol...

Hora de sortida:
Barcelona, a les 6:30
Manresa, a les 7:30

Dades per fer la inscripció:
Nom i cognoms:
Número d'acompanyants:
Lloc de residència:
Disposes de Vehicle?:
Número de telèfon:
Per fer la inscripció cal enviar un correu amb aquestes dades a: veupropiabages@gmail.com

Preu:
Gratuït, però s'ha de col·laborar amb els gastos de desplaçament.

Nota:
Veu Pròpia no ens fem responsables de res del que li pugui passar a cap dels participants (no estem federats com a muntanyistes, ni tenim cap assegurança) mai hem tingut cap incident a les sortides i som molt responsables, però una torçada de peu o una caiguda tonta sempre pot succeir, i per tant queda clar que cadascú participa a la sortida sota la seva responsabilitat.



Foto de la pujada





Baixada per la tartera

Torna el Xerrem

Passades les vacances de l’estiu reprenen de nou les trobades del Xerrem, començarem el proper dia 15 de setembre.
Aquest curs les trobades tindran lloc tots els dimecres a dos quarts de vuit del vespre al centre cívic Selves i Carner de Manresa.
Us hi esperem.

Nit de Copes


Manresa està de festa i com a bons veïns ho celebrem!
Primer quedem per sopar i després anem de copes i a gaudir de la Festa Major!!!
Ens vols acompanyar? Doncs envia-nos un correu a veupropiabages@gmail.com per confirmar la teva assistència.
Ens trobarem a la Plaça Catalunya de Manresa el dissabte 28 d'agost a les 10 de la nit.
Ens veiem!