Calçotada 2012!!



El proper 11 de març farem la ja nostra tradicional calçotada aquí a Manresa, al local de la Guia.

Ens trobarem al l'estació de la Renfe a les 9:15 h, pujarem en cotxe fins el local, esmorzarem i farem una caminadeta molt suau per allà prop.  Després  tornarem al local i farem un fart de menjar calçots! A la tarda volem fer un taller de sardanes, ja veuràs el bé que ho passarem!

El preu és de 12 euros per els socis i 15 euros per els no-socis. Inclou esmorzar, el beure i els calçots que puguis menjar. Les places són limitades així que no badis en fer la teva inscripció fent un ingrés al següent compte i enviant un correu a: veupropiabages@gmail.com

Catalunya Caixa

2013 0225 64 0201045503

Cal que facis constar el teu nom i cognoms a l'ingrés.

11 de febrer: La immigració ahir i avui



El passat dissabte 11 de febrer a les 17:30 h vam fer a la Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera la xerrada “La immigració ahir i avui” conjuntament amb l'entitat Bages Per Tothom. L'acte va comptar amb la participació de dos membres de cada entitat que van fer una exposició sobre les característiques de la immigració durant el segle XX i XXI, veient les similituds i diferències entre els diferents processos migratoris. L'acte va comptar també amb la presència de Joan Chueco, director del documental “Entrecultures”, realitzat per L'Associació de Veïns de la Balconada, el Pla de Desenvolupament Comunitari i el Punt Omnia, que va ser projectat a continuació. Posteriorment es va encetar un debat sobre com fer front a les idees xenòfobes que en l'actualitat estan tan presents en la nostra societat.