Sortida a les Mines de sal i a la Fortalesa de Cardona



El 28 d'octubre anirem a visitar la mina de sal i el castell-fortalesa de Cardona. Hi haurà un autocar que sortirà a les 7:30 h de l'estació d'autobusos de Sant Andreu Arenal de Barcelona, a les 8 h de l'estació d'autobusos de Terrassa i a les 8:30 h  de l'estació d'autobusos de  Manresa.





Mina de sal
Visita guiada d'aproximadament 2 hores de duració. Començarà a les 10 del matí.

Castell de Cardona
Tot just acabant la visita a la mina pujarem amb l'autocar al castell. Tot i que no podrem entrar a totes les seves instàncies, si podrem visitar-ne una bona part. També serà una visita guiada.

Fira de la Llenega
Després de la visita al castell podrem voltar pel poble. Hi haurà una fira en aquest mateix dia i el comerç estarà obert.

El preu és de 9 euros pels socis i de 12 pels no socis

Esmorzarem en una àrea de pícnic al davant de la muntanya de sal abans de la visita. Dinarem a prop del castell tot just acabada la visita. Tot i que es preveu el comerç obert en aquest dia, us aconsellem que porteu l'esmorzar i el dinar de casa.
Després del dinar podreu voltar pel poble i visitar la fira pel vostre compte. Serem al poble fins a les 18 h de la tarda aproximadament.

Inscripcions i pagament:
Heu de fer l'ingrés corresponent al compte 2013-0225-64-0201045503  de "Catalunya Caixa". Heu de fer constar el vostre nom i cognom. Després heu de trucar al 938724793 o enviar un correu a sortidesvp@gmail.com