PROPERA SORTIDA DIUMENGE 18 DE MAIG

SORTIDA AL PARC NATURAL DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I SERRA DE L'OBAC.


EXCURSIÓ I PUJADA AL MONTCAU I LA MOLA.
L’Objectiu d’aquesta sortida és conèixer una zona de gran bellesa, el parc natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac.
A més de l’excursió, la pujada a la Mola (cim més alt del parc natural) i al Montcau (cim més alt de la comarca del Bages) podrem gaudir de magnifiques vistes, del paisatge i del monestir que es troba al mateix cim de la Mola. També és faran diversos actes, els actes previstos son una cantada a càrrec de diferents cors de l’escola de música del conservatori de Terrassa i encara per confirmar, l’actuació d’un grup senegalès. Acabarem amb una mica de coca i beguda tot gaudint d’una panoràmica esplèndida.

Dia i hora: Diumenge dia 18 de maig a les 8h. (serem puntuals)
Lloc: Estació d’autobusos de Manresa (al costat de l’estació dels ferrocarrils de la Generalitat, Manresa Baixador).
Durada: La durada de l'excursió a peu es de 4 hores (2 d'anada i 2 detornada) sortim a les 8h i es previst ser a Manresa a les 14:30h.
Nivell de dificultat: Fàcil
La sortida és gratuïta.
Cal portar: Motxilla petita, esmorzar, aigua, gorra o barret, impermeable (si amenaça pluja) i sobretot calçat adequat per caminar per la muntanya.

Si vols apuntar-te a la sortida, cal que ens facis arribar les següents dades a veupropiabages@gmail.com o trucant al telèfon: 638172990
Nom i Cognoms:…………………………………………………………………………………………………………………
Nombre d’acompanyants:………………………………………………………………………………………………….
Adreça electrònica:……………………………………………………………………………………………………………
Telèfon:……………………………………………………………………………………………………………………………