SORTIDES I ACTIVITATS DE VEU PROPIA BAGES PER L'ANY 2009

A continuació teniu les propostes de sortides, tallers i activitats que farem des del Bages aquest any 2009, 15 dies abans de cada sortida enviarem un correu amb més detalls de l’excursió, si vols rebre la informació al teu correu escriu-nos a: veupropiabages@gamil.com
Les excursions que encara no tenen data intentarem que siguin sempre a principis de més, exceptuant les que fem conjuntament amb d'altres grups de Veu Pròpia que seran els 2 últims diumenges de mes.
Des de Veu Pròpia esperem i desitgem que les activitats siguin del vostre agrat i ens puguem veure si més no en alguna d'ells, si teniu cap dubte no dubteu en escriure'ns.

ACTIVITATS:

Febrer.
--22 de febrer: Visita guiada a la Manresa Ignasiana.ºº
Març.
--15 març: Caminada transequia.

--22 març: Calçotada i concurs internacional de “titius”. (conjunta amb d'altres grups locals de Veu Pròpia)
Abril.
--4 Abril- La Manresa rural, ruta guiada per la riera de Rajadell amb introducció a les construccions de Pedra seca i visita al pou de glaç,tines,barraques, etc.

--Sortida a les terres del Ebre, visita als escenaris de la guerra civil de la batalla de l'Ebre.(conjunta amb d'altres grups locals de Veu Pròpia)
Maig.
--Camí de Ronda de Manresa: Ruta Cardener-LLobretat, de la font de Sant pau a les marcetes

--Sortida al Parc Natural Sant Llorenç de Munt, pujada al Montcau i la Mola(conjunta amb d'altres grups locals de Veu Pròpia)
Juny.
--Tallers per la llengua: Tallers psicologics per fomentar l'us de la llengua catalana.

--Sortida a Empúries: Al matí visita guiada del poblat Grec i Romà d’Empúries i tarda de platja. (conjunta amb d'altres grups locals de Veu Pròpia)
Juliol.
--Visita guiada a la Manresa mediaval
Agost.
--Visites guiades a la Manresa desconeguda (participarem de les visites guiades que organitza l'ajuntament de Manresa per la festa major)
Setembre.
--Visita guiada a la muntanya de Montserrat
Octubre.
--Coneixement de la cultura catalana, sortida boletaire(conjunta amb d'altres grups locals de Veu Pròpia)
Novembre.
--Visita guiada a la Manresa modernista
Desembre.
--Coneixement de la cultura catalana, festa del Tió amb Nadales i turrons més cultures convidades
Març-desembre.
--XERREM, grups de conversa en català per a fomentar l'ús del català entre els nous parlants

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si voleu una nova proposta, us convido a anar a visitar el monestir de Món Sant Benet. Un espai que han sabut combinar la història de 1000 anys de Catalunya amb les tècniques museogràfiques més avançades! A més, ara tenen una nova campanya que està molt bé! Entreu-hi i feu-hi un cop d'ull www.monstbenet.com