Repetim Nadal junts!!!


Veu Pròpia volem repetir l’agradable experiència de l’any passat, i per aquesta raó hem planejat tornar a ajuntar-nos per Nadal i estar en bona companyia , del 24 al 26 de desembre. Aquest cop anirem a un poblet que es diu Castellnou de Bages a “Cal Segudet” . Volem amics que estiguin disposats a passar uns dies meravellosos, fent tallers, jugant llocs de taula, kareoke, classes de massatge i relaxació, algunes excursionetes. De menú repetirem, menjarem escudella, canalons, torrons... farem cagar el tió, l’amic invisible. Animat a passar un Nadal diferent i divertit !!!

I a un preu, de crisis 60,00 € inclòs en preu dos nits d'hospedatge,(les habitacións son de quatre llits, sopar del 24, esmorzar, dinar i sopar del 25 i esmorzar i dinar del 26.

Les places son limitades i nomes queden 4 llocs, les inscripcions no seran valides fins que es faci el pagament. Per ajudar a l’organització de l’esdeveniment ens aniria molt be que féssiu l’ingrès abans del dia 10 de desembre (aquells que passareu nomes una nit, un dia sense dormir o porteu nens consulteu-nos abans de fer l’ingrès)

Podeu fer el pagament directament als encarregats de la sortida, i als que no us sigui possible al número de compte: 2013 0225 64 0201045503 - Caixa Catalunya.
Qualsevol altra cosa envia un correu a veupropiabages@gmail.com



Salut i bon Nadal.

Veu Pròpia