Sortida de Primavera

Ja tenim preparada la nostra primera sortida de primavera! Començarem la caminada al Santuari de la Salut direcció Viladordis passant per el Rio Llobregat, visitarem la Tina dels Tres Salts, travessarem la Riera de Mura, seguirem Rio Llobregat avall, el travessarem pel Pont de Vilomara ( segle XIII ), arribarem al Pont Foradat ( foto ) tornant direcció Santuari de la Salut un altra cop, on farem un piscolabis al Bosque de les Marcetes.Caminarem aproximadament unes 4-5 hores, però no us espanteu, ja que la dificultat és pràcticament nul·la!
Estarem tot el matí bé rodejats per la natura!

Convocatòria: diumenge 10 d'abril
Hora de sortida: 9 del matí - Estació de la Renfe
Preu: gratis!!!!!
Inscripció: veupropiabages@gmail.com o 699751655 / 938786140
Porteu: l'esmorzar, aigua, gorra i sabates còmodes per caminar

Nota als visitants i als manresans despistats:
El Santuari de la Salut és troba en Viladordis a 3 kilòmetres de Manresa ( hi arribarem en cotxe des de la Renfe ). Diu la tradició que Sant Ignasi de Loiola visitava sovint el santuari i que hi passava nits senceres vetllant de genolls.Encara hi conserven la pedra on s'agenollava...

El Pont Foradat és una de les meravelles de la comarca del Bages i, també, una de les més desconegudes.Es situa entre Manresa i el poble del Pont de Vilomara. És també conegut com a Pont de les Arnaules.

El Bosque de les Marcetes està format per alzines centenàries. L'espai va estar tancat per la recuperació dels arbres i del sòl, però ara el tornen a obrir.