Excursió al Castanyer Gros d'en Cuc (Monseny)



El diumenge 15 d'abril farem una excursió al Castanyer Gros d'en Cuc, al  Montseny.

Baixarem en cotxe fins a Cànoves i des d’allà agafarem una pista en direcció al Pantà de Vallforners on deixarem els vehicles. Caminarem després fins arribar al Castanyer Gros d’en Cuc, un vell arbre de 500 anys, el més gran de Catalunya, amb 4 metres de diàmetre que fins i tot va albergar habitatges ocasionals en el seu interior.  Com t'imagines un arbre on endins hi cabia una llar de foc, un jaç i una taula? Com que el seu interior és buit s'hi pot accedir perfectament. Els més menuts (i els no tan menuts) disfrutaran podent entrar dins l'excepcional arbre!



INSCRIPCIONS I PREUS DE L’ACTIVITAT:

Cal fer un ingrés de 7 euros si ets soci o bé de 9 euros si no ho ets al compte de Catalunya Caixa núm:
2013 0225 64 0201045503 (aquest preu és en concepte de despeses de combustible dels cotxes que ens portaran fins el parc natural)

Després cal enviar un correu a veuprobiabages@gmail.com indicant nom i cognoms, persones que venen i si es disposa de cotxe propi o no. 

MOLT IMPORTANT:

Quedarem diumenge 15 d’abril a les 7:30 a la Plaça Catalunya (Manresa). Es prega puntualitat.

Cal portar l’esmorzar, el dinar i la beguda, a més de roba i calçat adequat per caminar. També és aconsellable portar protecció solar i un impermeable (si el temps amenaça a pluja).

La inscripció no serà vàlida fins fer-se efectiu el pagament. Les places són limitades.