Sortida de Primavera - activitat conjunta


6 DE MAIG: LES BALMES DE LA VALL DEL LLOBREGAT



Sortida de tot el dia per anar a recórrer la vall del Llobregat entre les Marcetes i Sant Benet de Bages. Descobrirem cinc balmes amagades, fantàstics miradors i podrem observar una població important de freixe de flor (Fraxinus ornus), un arbre de florida primaveral espectacular que al Bages és poc freqüent.
El recorregut son uns 16km, però si son masses per tu (o si no disposeu de la tarda...) podeu fer la tornada amb l’autobús. Seguirem la vall del llobregat, però en general no anirem pels camins més habituals perquè l'objectiu de la sortida es naturalista i es tracta d'anar fent petites descobertes, l'objectiu principal d'aquesta sortida és aprendre coses de la natura que ens envolta i caminar es el mitjà per assolir aquest objectiu, val a dir que comptarem amb experts que ens aniran fent les explicacions pertinents, aixì que quedi molt clar que el ritme de la sortida serà força lent.

Si no teniu transport per arribar a l’església de la Salut, o sou de fora i veniu en tren ens ho feu saber per tal de quedar per anar plegats fins al santuari de la salut.
La sortida es gratuïta, però heu de fer la inscripció (a traves de Veu Pròpia o directament a l’anella verda) per tal de saber els que serem i en cas que sigui necessari solucionar el tema del transport.
Aquesta activitat es organitzada per Aules de Cultura i Comissió Anella Verda de Manresa, amb el suport de Veu Pròpia i la Delegació del Bages de la Institució Catalana d’Història Natural.

Dia: 06 de maig – diumenge
Sortida: 9h Església de la Salut, Viladordis. Hora prevista de tornada: 18h.
Inscripcions:
veupropiabages@gmail.com
Activitat gratuïta.
Cal portar: calçat adequat, menjar (esmorzar i dinar) i beure.

Veurem balmes amagades, miradors i un arbre poc comú el Bages, el Freixe de flor. Ens acompanyaràs?




.